Pozovite Nas: +381 11 71 58 000
PRETRAGA

O Nama

Tigernu je kompanija koja se već 13 godina bavi proizvodnjom torbi protiv krađe za laptop rančeve i USB rančeve. Koristeći kombinaciju bezbednosti i dodatnih opcija, pravimo rančeve na takav način da lopovi i džeparoši nemaju šanse da ukradu vaše vredne predmete. Naši rančevi su savršeni za školu, posao, javni prevoz ili jednostavno za odmor… Tigernu rančevi olakšavaju bezbedno nošenje vaše elektronike i ličnih stvari. Pošto naši rančevi imaju tajne pregrade, ugrađene brave i tkaninu otpornu na sečenje, možete biti sigurni da je vaš prtljag bezbedan.

Naša misija

Naša misija je da putovanje sa rancem učinimo što sigurnijim i udobnijim. Širom sveta postoji više od 400.000 pokušaja džeparenja. Mi u Tigernu želimo da osiguramo da ove brojke drastično padnu. Tkanina od koje su napravljene torbe pruža ugodan osećaj. Zahvaljujući peni u naramenici, torba je mnogo lakša i nije problem nositi ranac duže vreme. Prozračna pena takođe sprečava tragove znoja tokom duže upotrebe.

Patentirani rajsferšlus

Tigernu patentirani rajsferšlus je specijalno dizajniran sa prorezom da se smanji habanje finog konca na rajsferšlusu. Svakodnevnom upotrebom ostalih rančeva može se izazvati oštećenje i kidanje konca tokom hiljada otvaranja i zatvaranja. Kod Tgernu rančeva ovaj problem je rešen I omogućena je nesmetana i neometana upotreba rajsferšlusa. U poređenju sa standardnim tržišnim modelima, Tigernu rajsferšlusi se proizvode uz pomoć hidraulične mašine od 50T, obezbeđujući im veću gustinu i snagu. Testovi pokazuju da se rajsferšlus može zatvoriti više od 50.000 puta bez problema i da se očekuje da će sve vreme normalno funkcionisati. Tigernu koristi novi, izuzetno izdržljiv najlonski materijal za rajsferšluse, dok većina konkurenata na tržištu koristi reciklirani najlon. Fina nit na Tigernu rajsferšlusima je napravljena od dva konca umesto jednog, što ga čini jačim. Zahvaljujući snažnom jezgru sa šest niti, zupci na rajsferšlusu su čvrsto povezani, smanjujući verovatnoću da se šnir lomi pri snažnom povlačenju.

Korisnički servis

U Tigernu, zadovoljstvo kupaca je najvažnije. Želimo da nas kupci cene i zato verujemo u iskrenu i transparentnu komunikaciju. Osiguravamo da su sve informacije koje su vam potrebne lako dostupne. Ako imate problema ili ne možete da pronađete određene informacije, biće nam drago da vam pomognemo! Možete videti različite načine na koje nas možete kontaktirati na našoj Kontakt stranici.
Back to Top
Product has been added to your cart